• Αρχική
  • Nέα για Κεφαλαλγίες/Aρθρογραφία

Συνέντευξη του Γ.Γ. του Συλλόγου στο περιοδικό "Μ"

"Οι κεφαλαλγίες είναι ένα αρκετά κοινό πρόβλημα υγείας, που επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα ζωής, ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό παραμένει υποτιμημένο, από ιατρούς και πάσχοντες".

Μια συνέντευξη του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνου Μπίλια, που δημοσιεύτηκε στο ένθετο περιοδικό "Μ" του "Πρώτου Θέματος" της περασμένης Κυριακής 14/4/2019.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρακολούθηση διεθνούς workshop

To Σάββατο 16/02/2019 ο Γενικός Γραμματέας του Συλόγου μας Κ. Κώνσταντίνος Μπίλιας, παρακολούθησε διεθνές ενημερωτικό workshop που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με συνεργασία με την εταιρεία gnomon informatics.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση Κοινού στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την ημικρανία, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή του Συλλόγου στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο της EMHA

Στις 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες το πανευρωπαϊκό συνέδριο της EMHA (EUROPEAN MIGRAINE HEADACHE ALLIANCE) μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογός μας. Τον Σύλλογο εκπροσώπησε, το μέλος του Δ.Σ. Λία Μπάρμπα.

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή του Συλλόγου στο 10ο Χειμερινό Σχολείο της ΕΝΕ

Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία προσκάλεσε εκπρόσωπο του Συλλόγου μας να δώσει ομιλία με θέμα «Θεραπεύοντας Κεφαλαλγίες- πως σκέφτονται οι ιατρείο και τι θέλουν οι ασθενείς».

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή και βράβευση του Συλλόγου στο 12ο Συνέδριο Αλγολογίας

Ο Σύλλογος μας συμμετείχε στο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλγολογίας παρουσιάζοντας μέσω e-Poster μέρος των αποτελεσμάτων της Πανελλήνιας διαδικτυακής του έρευνας "Ημικρανία στην Ελλάδα 2018".

Διαβάστε Περισσότερα

Διαδικτυακό Ψήφισμα του Συλλόγου για να ενταχθούν τα νέα αντιημικρανικά φάρμακα στη θετική λίστα του ΕΟΠΥΥ

Ο Σύλλογός μας έχει ξεκινήσει τις προσπάθειες για να μπουν τα μονοκλωνικά αντισώματα στην λίστα με τα φάρμακα υψηλού κόστους του ΕΟΠΥΥ, που λαμβάνονται υπό προϋποθέσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Πανευρωπαϊκή Έρευνα για τον Χρόνιο Πόνο

Τα μη κερδοσκοπικά σωματεία που είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον χρόνιο Πόνο (PAE) (μέλος της οποίας είναι και ο Σύλλογός μας) καλούν τα άτομα με χρόνιο πόνο ή τους φροντιστές αυτών να συμπληρώσουν αυτή τη σύντομη έρευνα για την επίδραση του χρόνιου πόνου και της προκατάληψης που τον συνοδεύει.

Διαβάστε Περισσότερα

Ενημερωτική Εκδήλωση Κοινού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της ανοικτής ενημερωτικής εκδήλωσης για την ημικρανία η οποία θα λαβει χώρα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ακολουθήστε τα νέα μας

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα newsletters μας.