Ενημερωτική Εκδήλωση Κοινού για την Ημικρανία

Με αφορμή την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Ενημέρωσης για την Ημικρανία, ο Σύλλογος Ασθενών με Ημικρανία και Κεφαλαλγία Ελλάδος διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα). Ενημερωθείτε για την ημικρανία από διακεκριμένους επιστήμονες, αλλά και ακούστε την εμπειρία άλλων πασχόντων και συζητήστε μαζί τους.

Αν και το οριστικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες, το προκαταρκτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο και περιλαμβάνει χρόνο για γνωριμία των μελών ή και φίλων του συλλόγου (17.30-18.00), αλλά και χρόνο για ομιλίες από επιστήμονες όπως ο διατροφολόγος Χάρης Γεωργακάκης, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης, οι νευρολόγοι Μανώλης Δερμιτζάκης και Μιχάλης Βικελής. Επίσης, θα μιλήσει ο εκ μέρους του Συλλόγου Ασθενών ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Μπίλιας. Βέβαια, το λόγο θα έχουν άτομα που αντιμετωπίζουν την ημικρανία, όπως η δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

 

Ακολουθήστε τα νέα μας

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε τα newsletters μας.